Wie is Wil

Op 22 november 1954 geboren in Tilburg. Vader van 4 kinderen. Mijn partner Olga en ik hebben samen 7 kleinkinderen. Na een ruime tijd werkzaam geweest te zijn in de ICT realiseerde ik me dat ik ook de spirituele kant van me verder wilde ontwikkelen. Die zoektocht heeft me onder andere, naast Reiki en Tantra, in contact gebracht met diverse vormen van massages. Na een opleiding in 2004 tot Ayurvedisch masseur bij Frans Zijp (Ganesha-centrum voor Yoga en Ayurveda te Alkmaar) ben ik in 2012 in contact gekomen met Erik Karsemeijer (Klankkleur te Grolloo) waarbij ik de opleiding tot klankmasseur gevolgd heb volgens de Peter Hess® klankmethode. Voor verdere professionalisering in de Peter Hess® klankmassage volg ik nog regelmatig trainingen bij Sylvia Zijlstra (Klankpraktijk Peter Hess® Academy te Sneek). Waaronder in 2021 een training van Peter Hess himself.